Brandslukningsudstyr og førstehjælpsudstyr – Salg, service og eftersyn


Brandslukningsudstyr skal have fortaget det lovpligtige eftersyn minimum hver 12 måned af en sagkyndig tekniker, der har faglig indsigt i opgaven, samt fornødent kendskab til slukkerens opbygning.

Et eftersyn udføres efter DS2320 og omfatter:

  • En undersøgelse af slukkeren uden man tømmer, åbner eller på anden måde aktivere slukkeren.
  • At sikre at håndslukkerne er på plads, er frit tilgængeligt, forsvarligt ophængt og at der er tydeligt og genkendeligt skiltet med brandslukningsudstyr i umiddelbar nærhed af udstyret.

Ved indgåelse af en kontrakt-aftale med os, skal du som kunde ikke længere bekymre dig om jeres brandslukningsudstyr er i orden.
Vi kommer én gang om året, og servicere jeres brandslukningsudstyr. Samtidigt ved vi på forhånd, hvilket af jeres udstyr, der står for at blive udskiftet, og har i den forbindelse medbragt det nye udstyr, således I er lovpligtigt opdateret på udstyret.

Hos JB Sikring er vi godkendt til at fortage det lovpligtige eftersyn af alt håndbrandsluknings materiale, samt brandsikre porte. Vi kan derfor også tilbyde at servicere jeres porte. Porte kræver ligeledes et eftersyn hvert år.

Hvis I ønsker at købe nye eller ekstra brandslukkere, så er vi naturligvis også behjælpelige med dette. Ring eller mail os gerne for tilbud. Vi er lagerført med de fleste produkter. Ellers kan vi bestille produkterne hjem med en kort leveringstid.

Der er ingen lovligpligtige krav til private, men vi anbefaler også her et årligt eftersyn.

Vi har afdelinger i flg. byer

Aabybro (Administration) – Pandrup – Thisted

Viborg – Aars – Løgstør – Hobro – Hjørring

Frederikshavn – Brønderslev – Fjerritslev

Aalborg – Nykøbing Mors – Sæby – Nørresundby

VSL-overenskomst

Medlem af DI

JB Sikring - INDUSTRIVEJ 27B - 9440 AABYBRO - Tlf: 98 209 808 - E: info@jbsikring.dk - Cvr: 2676 3401
Top