Butiksvagt og butikskontrol


Mange steder i detailhandelen kan der være forhold, der betyder, det er nødvendigt med forskellige former for overvågningsløsninger, butikskontrol eller stikprøvekontroller.

Hos JB Sikring har vores både kvindelige og mandelige butiksvagter / butikskontrollører stor erfaring med at løse disse forskellige typer vagtopgaver.


I samarbejde med butikkens ledelse udarbejder vi relevante løsningsmuligheder til primær eller stikprøve butikskontrol af kunderne – eller personale, hvis dette anses for nødvendigt.


Med en butiksvagt ved hånden, har butikspersonalet altid frie hænder til at koncentrere sig om deres vigtigste opgaver og ikke svind i varerne.


Vore dygtige og erfarne butikskontrollanter kommer tættere på de ikke-betalende kunder og er altid garanti for, at der holdes et vågent øje med utilsigtet adfærd. Derved mindskes muligheden for, at potentielle butikstyve uset kan slippe af sted med at stjæle varer fra butikken.


Hvis butikskontrollanten konstaterer tyveri, vil tilbageholdelse af den formodede butikstyv så vidt muligt, i samarbejde med en butiksansat leder eller en vagt, foregå stille og diskret - under største hensyntagen til butikkens andre kunder. Vi er desuden også opmærksomme på forekomst af "venindesalg", det vil sige salg mellem medarbejdere.


Desuden vil butikskontrollanten også sørge for, at der foretages de nødvendige anmeldelser til politiet - i henhold til butikkens krav og dansk lovgivning.

JB Sikring er autoriseret af Rigspolitiet. Så du er sikret en pålidelig vagtservice.

Vi har afdelinger i flg. byer

Aabybro (Administration) – Pandrup – Thisted

Viborg – Aars – Løgstør – Hobro – Hjørring

Frederikshavn – Brønderslev – Fjerritslev

Aalborg – Nykøbing Mors – Sæby – Nørresundby

VSL-overenskomst

Medlem af DI

JB Sikring - INDUSTRIVEJ 27B - 9440 AABYBRO - Tlf: 98 209 808 - E: info@jbsikring.dk - Cvr: 2676 3401
Top