En hundevagt kan effektivt sikre store områder - vores vagtservice kører døgnvagt i Aalborg, Brønderslev, Vesthimmerland, Jammerbugten og Hjørring


Der er noget i luften

Hundens næse kan opfange selv den svageste duft af mennesker. Derfor er en hundevagt det ideelle valg, når du vil sikre store arealer med mange steder at gemme sig. Selv en byggeplads, en bilforhandler eller en trælasthandel yder ingen skjul for hunden. Heller ikke om natten.


Præventiv effekt
Forebyg indbrud. Vi sætter skilte op, som gør det tydeligt for enhver, at her vogter hundevagten. Det i sig selv er nok til at de fleste tyve fortrækker.


En hundevagt er et godt supplement til runderende eller stationære vagter og kan benyttes på en lang række sikkerhedsmæssige områder. Hvad enten det gælder byggeprojekter, hvor adgangsforhold og byggematerialer skal sikres, til områdevagt og patruljevagt, så er vor hundevagter klar til at opfylde en lang række roller og ansvarsområder.


En hundevagten kan tilknyttes et større områder, kontrollere adgangen til bygninger og virke som en præventiv foranstaltning i forbindelse med events og ikke mindst i forbindelse med værditransporter. En hundevagt hjælper med til at sikre jeres værdier, samt omgivelserne for jeres medarbejdere og gæster. Vor hundevagter og deres hunde er yderst professionelle og har alle den fornødne ekspertise, viden og træning.


Hos JB Sikring benyttes kun godkendte tjenestehunde, når vægteren benytter en hund, er begge parters opmærksomhed ekstra skærpet.


Der kan selvfølgelig være virksomheder, hvor det er hensigtsmæssigt at medtage en hund. det kan også være, at virksomheden ikke er interesseret i, at der kommer en hund indendørs, dette tilpasses hos den enkelte kunde.

JB Sikring er autoriseret af Rigspolitiet. Så du er sikret en pålidelig vagtservice.

Vi har afdelinger i flg. byer

Aabybro (Administration) – Pandrup – Thisted

Viborg – Aars – Løgstør – Hobro – Hjørring

Frederikshavn – Brønderslev – Fjerritslev

Aalborg – Nykøbing Mors – Sæby – Nørresundby

VSL-overenskomst

Medlem af DI

JB Sikring - INDUSTRIVEJ 27B - 9440 AABYBRO - Tlf: 98 209 808 - E: info@jbsikring.dk - Cvr: 2676 3401
Top