Låsesystemer og adgangskontrol - fra Ruko


Låsesystemer er den gode gamle måde at lave adgangskontrol på. I låsesystemer er nøglerne som oftest kopibeskyttede.


Alle kender begrebet en A-nøgle. Det vil ofte sige en nøgle der giver adgang til alle døre i et låsesystem – Det behøver dog ikke altid at være sådan!
Låsesystemer kan varieres med rigtig mange undernøgler. Tab af nøgler vil betyde omkodning, hvor vi udkoder den nøgle der er tale om og skaber en ny. Er der tale om tab af A-nøglen er det en total omkodning, det vil i princippet sige et nyt system.
En adgangskontrol ville kunne løse problemet med en tabt "nøgle” billigt og effektivt, idet denne blot kodes ud af systemet, oftest uden indblanding af låsesmeden. Prismæssigt er låsesystemet meget billigere pr. dør, end adgangskontrol.

 

Låsesystemer fra Ruko og Abus

Det smarte ved et låsesystem er at låsesmeden har Deres kode så låsesmeden hurtigt kan hjælpe Dem hvis de skulle have låst Dem ude. Låsesmeden kan også lave flere nøgler, hvis De skulle have mistet Deres. Det er dog bedst at De husker at købe alle de nøgler De skal bruge første gang. Kopierings arbejdet kan være besværligt da det kræver special værktøj for at øge sikkerheden.

Hvert låsesystem laves altid specielt til hver kunde. Deres Låsesmed arbejder både med Ruko Låsesystemer og Abus Låsesystemer.

 

Specialisten indenfor Ruko og Abus låsesystemer

Hvad enten det drejer sig om en udvidelse af et eksisterende eller udarbejdelse af et nyt låsesystem, så yder vi en omfattende service.

 

 

Ved bestilling af nye systemnøgler, skal henvendelse ske på denne mailadresse noegler@jbsikring.dk.

Vi har afdelinger i flg. byer

Aabybro (Administration) – Pandrup – Thisted

Viborg – Aars – Løgstør – Hobro – Hjørring

Frederikshavn – Brønderslev – Fjerritslev

Aalborg – Nykøbing Mors – Sæby – Nørresundby

VSL-overenskomst

Medlem af DI

JB Sikring - INDUSTRIVEJ 27B - 9440 AABYBRO - Tlf: 98 209 808 - E: info@jbsikring.dk - Cvr: 2676 3401
Top