Pengeskabe / brandskabe


Dataskabe Brandskabe Tobaksskabe Pengeskab.

  • Vi kan levere næsten alle typer sikringsskabe / Bokse.
  • Vi levere Forsikrings Godkendte Pengeskabe i alle klasser.
  • Vi lægger vægt på at alle vores pengeskabe og sikringsbokse lever op til de sikrings krav der stilles i dag. (Vi rådgiver gerne)
  • Vi leverer altid lige til gadedør / kantsten.
  • Vi kan hjælpe med at få det tunge pengeskab flyttet ind på plads.
  • Vi kan fastbolte pengeskabet

Når der skal anskaffes et Pengeskab eller et Brandskab er det vigtigt at gøre sig klart hvilken funktion skabet skal yde og hvor meget der skal være plads til i skabet.

 

Skal det sikre mod indbrud eller er det vigtigt at beskytte indholdet mod brand?

Hvis Pengeskabet skal beskytte større værdier er det en god ide at kontakte sit forsikrings selskab som måske kan have et særligt krav til pengeskabets Godkendelse.

Hvis det er mod brand der skal beskyttes er der stor forskel på om det er papir eller data medier der skal overleve.

 

Vi hjælper gerne med at finde det rigtige sikringsskab der kan opfylde dit behov.

Når der er tale om Forsikrings selskabernes beløbs grænser ved en evt. erstatning, kan disse grænser fordobles når der er installeret Tyverialarm med alarm overførsel til kontrolcentral og beløbet 3 dobles hvis der samtidig er monteret en rystesensor på selve pengeskabet.

 

ET PENGESKAB ER IKKE NØDVENDIGVIS BRANDSIKKERT OG ET BRANDSKAB ER IKKE NØDVENDIGVIS TYVERISIKKERT, SÅ SKAL MAN SIKRE MOD BEGGE DELE, SKAL MAN BRUGE ET SKAB, DER KAN BEGGE DELE.

 

SÅDAN SKAL MAN VÆLGE

Man skal indledningsvis vurdere, hvad man vil sikre, og hvad man vil sikre mod. Fra starten skal man også vurdere om man både vil brand- og tyverisikre eller kun vil brand- eller tyverisikre. Man kan se om et skab er indbrudstestet ved at finde et certifikat på den indvendige side af skabets dør. Er der ikke noget certifikat, er skabet som tommelfingerregel ikke testet og bør ikke anvendes til brand- eller tyverisikring.

 

AFLÅSNING

Når man har fundet ud af hvilken skabstype man skal bruge, skal man tage stilling til hvorledes skabet skal aflåses. Der findes i princippet 3 forskellige typer låse: Nøglelåse, mekaniske kodelåse og elektroniske kodelåse med eller uden adgangskontrol. Se eventuelt under Pengeskabslåse.

 

INDRETNING

Alle vore skabe leveres som udgangspunkt uden indretning, således at man selv kan bestemme hvorledes det skal indrettes.

 

LEVERING OG INDTRANSPORT

En anden ting der er vigtigt at være opmærksom på er, at penge- og brandskabe er tunge. Det betyder, at der oftest skal anvendes specialtransport.

 

FASTBOLTNING

Som udgangspunkt bør alle pengeskabe fastboltes. Argumentet er ganske enkelt: To mand kan levere stort set et hvilket som helst skab – så kan to mand også fjerne det igen. Vi tilbyder fastboltning til faste priser.

 

Ved bestilling af nye systemnøgler, skal henvendelse ske på denne mailadresse noegler@jbsikring.dk.

Vi har afdelinger i flg. byer

Aabybro (Administration) – Pandrup – Thisted

Viborg – Aars – Løgstør – Hobro – Hjørring

Frederikshavn – Brønderslev – Fjerritslev

Aalborg – Nykøbing Mors – Sæby – Nørresundby

VSL-overenskomst

Medlem af DI

JB Sikring - INDUSTRIVEJ 27B - 9440 AABYBRO - Tlf: 98 209 808 - E: info@jbsikring.dk - Cvr: 2676 3401
Top